Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

03:21
Бульдозер CAT 586C - багатофункціональний універсал для розчищення територій

Модель бульдозера створена, щоб ефективно розчищати території. Машина працює не перегріваючись і без накопичення сміття, що дозволяє оператору витрачати в рази менше часу на очищення Вам надо хорошая металлопластиковая арматура для технических бетонных работ? Тогда мы готовы предложить вам самую лучшую Стеклопластиковая арматура Каменец-Подольский превосходством коей вы окажетесь очень удовлетворены и еще секономите большие деньги на доставке.. Даний бульдозер-універсал може використовуватися для декількох видів робіт, знижуючи тим самим витрати на утримання та експлуатацію.



Сфери експлуатації CAT 586C:

  • майданчики для будування об'єктів житлового та комерційного призначення;
  • площі під землевпорядкування;
  • робочі операції по формуванню і технічному обслуговуванню відводів;
  • облагородження заболочених місцевостей та ареалу існування одичавших тварин;
  • облаштування та культивація майданчиків з культурною рослинністю;
  • роботи з розчищення земельних угідь з метою загородження від пожеж;
  • регулювання розливів.

Справжня потужність

За рахунок системи PowerDirect Plus оптимізується продуктивність. Відстеження запитів водія і гідравлічного навісного обладнання дозволяє передавати потужність у ту точку, де вона найбільш необхідна. Двигун на 350 кінських сил і збільшений гідравлічний вузол доставляють більший обсяг масла до навісного обладнання, щоб воно швидше поверталося у початкове положення без уповільнення інших опцій.



Функціонування без перегрівів

Бульдозеру доводиться нередко працювати при високих температурах, серед пилу, тому йому потрібна ефективна система охолодження і захист від накопичення бруду. Автоматичний вентилятор на реверсі ефективно охолоджує важливі вузли. Агрегат розділений на відсіки, у яких формується надлишковий тиск, що запобігає забрудненням. Повітряний потік під тиском охолоджує електроніку, датчики та інші важливі елементи протягом усієї робочої зміни.



Продуманий салон кабіни

Кабіну розробники розмістили між мостами для того, щоб забезпечити плавний хід Вам надо качественная металлопластиковая арматура для технических бетонных направлений? В этом случае мы готовы продать для вас самую лучшую композитная арматура купить Чернигов превосходством коей вы будете весьма удовлетворены и еще секономите немалые средства на доставке.. Салон оснащений прозорим 3-х компонентним вітровим склом, камерою заднього виду і лючком у стелі для забезпечення радиального огляду. Комфорт оператору забезпечує крісло з пневматичною підвіскою, опорою для шийного відділу і спини.

Повна готовність до експлуатації

Надійна опора машини - міцні рами з перетином коробчатого типу і зчленування, у якому розміщені збільшені подвійні конічні підшипники на роликах і пальці на 76,2 мм Вам требуется качественная пластиковая арматура для домашних бетонных покрытий? В этом случае мы желаем продать вам самую достойную композитная арматура купить Кременчуг превосходством которой вы окажетесь очень довольны и при этом секономите большие финансы на доставке.. Розподільник, насоси та ущільнювачі гідроциліндрів пройшли серйозне тестування і отримали високу оцінку надійності. Для повної технічної готовності та продовження терміну служби бульдозер оснащений вдосконаленими кріпильними елементами гідроциліндра рульового управління, важелями з хромовим покриттям і пальцями важелів нахилу.

Відмінна стійкість і простота обслуговування

Через те, що в даній моделі двигун встановлений ззаду, вага машини рівномірно розподілена між мостами, що забезпечує чудову стійкість. В CAT 586C усі вузли, що вимагають щоденного обслуговування, легкодоступні.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 151 | Добавил: sunggoddenoy | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar